Vélemények

Éva nagyon közvetlen és kedves volt a kineziológiai kezelés alatt, oldottabban és jobb érzéssel mentem el tőle. Ajánlom őt!

Réka


Már régóta készültem kineziológushoz és a sors most úgy is rendezte, hogy végre el is jussak. Nagyon örülök, hogy Évával hozott össze a "véletlen". :)

Rendkívül empatikus, kedves és közvetlen. Kiváló szakember. Az oldás alatt egy pillanatig sem éreztem magam feszélyezetten. A környzet pedig egyszerűen lenyűgöző.

Szívből ajánlom őt!

Magdi


Éva nagyon szimpatikus, életvidám, pozitív kisugárzású hölgy. Öröm volt vele dolgozni. A kezelés nagyon érdekes volt és felszabadító hatású. Mindenképpen ajánlom a vele való munkát.

Zsófi


Nem jártam még korábban kineziológusnál, kíváncsian és elvárások nélkül vágtam bele a kezelésbe. Évi kedves és bizalomgerjesztő személye hozzásegített ahhoz, hogy teljes mértékben biztonságban érezhessem magam és megnyílhassak számára. Egyelőre egy kezelésen vagyunk túl, érzem, hogy elindult bennem egy folyamat. A változáshoz tudom, hogy én is kellek, de azt érzem, hogy Évitől minden segítséget meg fogok kapni. Nagyon várom a következő alkalmat!

Tünde


Nem vagyok szkeptikus. Jártam már kineziológusnál sok évvel ezelőtt. Ő is segített. Most is szükségem volt segítségre. Túlsúlyos, rossz kedvű lettem az évek múlásával, tennem kellett valamit! Gondoltam, megint segíteni fog egy jó kineziológus. Bejelentkeztem Évihez. Kellemes környezet, remek tea és egy nagyon kedves, finom hölgy várt.

Az oldás alatt végig jól éreztem magam, nem volt semmi ellenérzésem. Konkrét céllal érkeztem, amit el is mondtam Évinek. A kezelés oly mértékben sikeres volt, hogy már másnap reggel felültem a szobabiciklimre és tekerni kezdtem. A kerékpár évek óta a teraszon várt rám, hiába. Azóta minden reggel tekerek. 20 perccel kezdtem, most 60 percnél kevesebbel nem érem be.

Nem tudom, hogy mi hatott és miért, csak azt, hogy jó kedvű lettem, a súlyom csökkent és alig várom, nap mint nap, hogy felülhessek a kerékpárra. Már újabb célom van és tudom, kitől kérjek segítséget. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt.

Éva


Kövess a Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról